Agenda en kosten Dru Yoga les

YOGAles speciaal voor jonge meiden en jongens

Om te bewegen, te ontspannen, te concentreren en goed in je vel te zitten geef ik speciaal voor jonge meiden en mannen een yogales op woensdagmiddag van 17.00-18.00 uur. Nog 3 plaatsen vrij.

Wekelijkse les – ervaring is niet nodig en je hoeft ook niet lenig of dun te zijn. Ik zorg dat iedereen de yogales op een ontspannen manier kan volgen! In september ben ik weer gestart met lesgeven op de volgende tijden:

Woensdagochtend: 9.15 – 10.30 uur (vol)

woensdagavond: 19.45 – 21.00 uur (vol)

donderdagochtend 9.15 – 10.30 uur (vol)

donderdagavond 19.45 – 21.00 uur (1 plaats)

Kosten: 8 euro per les. Je kunt ook een losse les meedoen (10 euro). Ook leuk als je een weekend of vakantie op Texel bent.

Locatie: Peperstraat 26, Oosterend.

Aanmelden: Vooraf aan via mail, sms of telefoon: 06 1508 6762.  Ook al staat een groep vol, soms ontstaat er toch zomaar ruimte. Dus heb je belangstelling: laat het me weten.

Retreats

Iedereen is welkom om een yogales of meditatie mee te doen. Onderdeel van je vakantie, van een retraite. Het plan is om workshops van een halve, hele dag of een weekend op Texel te gaan geven, zodat je nog verder verdiept.

Het plan is in ontwikkeling – realisatie volgt.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Zet dan je naam op de nieuwsbrief.

DRU yogaweekend op Texel in september 2018: nog 2 plaatsen vrij

Het weekend van 2017 was een groot succes. Heerlijke combinatie van yoga en wandelen.  Van vrijdag 21 september (aankomst vanaf 17.00 uur) tot zondag 24 september 13.00 uur. Je kunt tot maandagmiddag gebruik maken van het huisje. Bij het Prins Hendrik hotel aan de Waddenzee, bij de Schorren. Graag laat ik je DRU-yoga ervaren bij het natuurgebied de Schorren. Veel yoga buiten. De kosten zijn 195 euro incl. maaltijden, yogalessen en overnachting in een bungalow (6 personen, 2-persoonskamers). Als je een kamer alleen wilt, dan betaal je 60 euro extra. Het diner zaterdag is in het restaurant. De andere maaltijden zijn simpel.

Aanmelden Dru Yoga Weekend

    Yoga buiten als het weer het toelaat. Op het besloten terrein van het hotel en op de Schorren - het natuurgebied ligt op loopafstand. Zonder extra kosten kunt u een nacht langer verblijven.