Agenda en kosten Dru Yoga les op Texel

Ik geef wekelijkse les op 4 momenten. Ervaring is niet nodig en je hoeft ook niet lenig of dun te zijn. Ik zorg dat iedereen de yogales op een ontspannen manier kan volgen! Ik geef les op de volgende dagen:

woensdagavond: 19.45-21.00 uur

Donderdagochtend: 9.15 – 10.30 uur

donderdagavond: 19.45-21.00 uur

vrijdag0chtend: 10.30-11.30 uur (yoga met een stoel bij de hand) wegens beperkte belangstelling nog niet gestart

Kosten: 9 euro per les, als je voor 5 weken ‘intekent’. Als je een keer niet kunt, dan haal je de les in dezelfde periode van 5 weken in. Je kunt ook een losse les meedoen (11 euro). Ook leuk als je een weekend of vakantie op Texel bent.

Locatie: Peperstraat 26 Doopsgezinde kerk in Oosterend

Aanmelden: Vooraf via mail, sms of telefoon: 06 1508 6762.

 

Voor iedereen die yogales wil volgen, maar de ‘gewone’ les te intensief is. Soms tijdelijk vanwege een ziekte of ongeluk heeft iemand minder energie en dan is het prettig om een stoel bij de hand te hebben. Bij knie-, heup, rugklachten of leeftijd is het soms lastiger om vanuit liggen weer tot staan te komen, maar wil je nog wel bewegen om gezond te blijven.

Buiten yoga

Dat is typisch iets dat past bij DRU yoga. Heerlijk op het wad bijvoorbeeld. Een kwestie van goed kleden en dan blijkt er heel veel mogelijk. Wil je een priveles of ben je met een groepje op Texel en heb je zin in yoga? Neem dan contact met me op. De kosten voor een uur zijn 35 euro.

Retreats

Iedereen is welkom om een yogales of meditatie mee te doen. Onderdeel van je vakantie, van een retraite. Het plan is om workshops van een halve, hele dag of een weekend op Texel te gaan geven, zodat je nog verder verdiept. Ook binnen de coronamaatregelen zijn er mogelijkheden. Ben je op Texel en heb je zin in yoga: neem dan contact met me op.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Zet dan je naam op de nieuwsbrief.

DRU yogaweekend op Texel op 18-19-20 maart 2022:

De weekenden van 2017 en 2018 waren een groot succes. Heerlijke combinatie van yoga en wandelen. Wegens corona heb ik een pauze ingelast. In het voorjaar van 2022 hoop ik weer een weekend te mogen geven vanuit een groepsaccomodatie bij de Muy en Slufter. Een prachtig stuk natuur aan de Noordzee. De kosten zijn 250 euro incl. maaltijden met zoveel mogelijk lokale producten, yogalessen en overnachtingen. In verband met corona heeft iedereen een eigen kamer.

Aanmelden DRU Yoga Weekend 18 maart 2022

    DRU yoga is hart openend. We zitten op een heerlijke locatie en kunnen zo de natuur in.