Dru Yoga op Texel

Ik geef wekelijkse les op 2 momenten. Ervaring is niet nodig en je hoeft ook niet lenig of dun te zijn. Ik zorg dat iedereen de yogales op een ontspannen manier kan volgen! Ik geef les op de volgende dagen:

woensdagavond: 19.45-21.00 uur

woensdagochtend: 9.15 – 10.30 uur (tijdelijk gestopt)

donderdagavond: 19.45-21.00 uur

Kosten: 9 euro per les, als je voor 5 weken ‘intekent’. Als je een keer niet kunt, dan haal je de les in dezelfde periode van 5 weken in. Je kunt ook een losse les meedoen (11 euro). Ook leuk als je een weekend of vakantie op Texel bent.

Locatie: Oosterend

Aanmelden: Vooraf via mail, sms of telefoon: 06 1508 6762.

Voor iedereen die yogales wil volgen, maar de ‘gewone’ les te intensief is. Soms tijdelijk vanwege een ziekte of ongeluk heeft iemand minder energie en dan is het prettig om een stoel bij de hand te hebben. Bij knie-, heup, rugklachten of leeftijd is het soms lastiger om vanuit liggen weer tot staan te komen, maar wil je nog wel bewegen om gezond te blijven.

Buiten yoga

Dat is typisch iets dat past bij DRU yoga. Heerlijk op het wad bijvoorbeeld. Een kwestie van goed kleden en dan blijkt er heel veel mogelijk. Wil je een priveles of ben je met een groepje op Texel en heb je zin in yoga? Neem dan contact met me op. De kosten voor een uur zijn 35 euro.

Retreats

Iedereen is welkom om een yogales of meditatie mee te doen. Onderdeel van je vakantie, van een retraite. Ben je op Texel en heb je zin in yoga: neem dan contact met me op.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Zet dan je naam op de nieuwsbrief.

DRU yogaweekend op Texel op 25-27 november 2022:

Het weekend van maart was een groot succes. Een hele fijne accomodatie met een persoonskamers. Heerlijke combinatie van yoga en wandelen in de Muy en de Slufter. Een prachtig stuk natuur aan de Noordzee. De kosten zijn 275 euro incl. maaltijden met zoveel mogelijk groente uit mijn tuin, tesselse producten, DRU yogalessen en overnachting. Je hebt een eigen ruime kamer en deelt met 3 personen een vakantiewoning. Iedereen een eigen kamer. Er zijn nog een paar plaatsen vrij!

Voor aanmelding of informatie: mail naar maria@uithethart.nl of bel 06 1508 6762

Aanmelden DRU Yoga Weekend 25 november 2022

    DRU yoga is hart openend. We zitten op een heerlijke locatie en kunnen zo de natuur in.

Aanmelden DRU Yoga Weekend 25 november 2022

    DRU yoga is hart openend. We zitten op een heerlijke locatie en kunnen zo de natuur in.