Agenda en kosten Dru Yoga les op Texel

Wekelijkse les – ervaring is niet nodig en je hoeft ook niet lenig of dun te zijn. Ik zorg dat iedereen de yogales op een ontspannen manier kan volgen! Ik geef les op de volgende tijden:

dinsdagavond: 19.45 – 21.00 uur

Woensdagochtend: 9.15 – 10.30 uur

woensdagavond: 19.45 – 21.00 uur

Kosten: 8 euro per les, als je voor 5 weken ‘intekent’. Als je een keer niet kunt, dan haal je de les in dezelfde periode van 5 weken in. Je kunt ook een losse les meedoen (10 euro). Ook leuk als je een weekend of vakantie op Texel bent.

Locatie: Bijenkorf Oosterend. Coronaregels worden gehanteerd: 1,5 meter afstand, eigen mat

Aanmelden: Vooraf via mail, sms of telefoon: 06 1508 6762.

Start: 15 en 16 september

Nieuw: milde yoga dinsdagmiddag 15.00-16.00 uur kosten 8 euro

Voor iedereen die yogales wil volgen, maar de ‘gewone’ les te intensief is. Soms tijdelijk vanwege een ziekte of ongeluk heeft iemand minder energie en dan is het prettig om een stoel bij de hand te hebben. Bij knie-, heup, rugklachten of leeftijd is het soms lastiger om vanuit liggen weer tot staan te komen, maar wil je nog wel bewegen om gezond te blijven.

 

Retreats

Iedereen is welkom om een yogales of meditatie mee te doen. Onderdeel van je vakantie, van een retraite. Het plan is om workshops van een halve, hele dag of een weekend op Texel te gaan geven, zodat je nog verder verdiept.

Het plan is in ontwikkeling – realisatie volgt.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Zet dan je naam op de nieuwsbrief.

DRU yogaweekend op Texel in 2020:

unhold – in afwachting van corona-ontwikkelingen.

De weekenden van 2017 en 2018 waren een groot succes. Heerlijke combinatie van yoga en wandelen. In het najaar van 2020 hoop ik weer een weekend te mogen geven vanuit het Prins Hendrik hotel aan de Waddenzee, bij de Schorren. Dit keer staat vrouwenenergie met hormoonyoga centraal. De kosten zijn 225 euro incl. 1x diner in het restaurant, maaltijden met lokale producten en groenten uit eigen tuin, yogalessen en overnachting in een bungalow (6 personen, 2-persoonskamers). Ik ben nog in overleg met het hotel over de kosten. Als je een kamer alleen wilt, dan betaal je extra. Het diner zaterdag is in het restaurant. De andere maaltijden zijn simpel met zoveel mogelijk groenten uit mijn eigen moestuin.

Aanmelden Yoga Weekend

    Centraal staat vrouwenenergie met hormoonyoga. Zonder extra kosten kunt u een nacht langer verblijven.