Agenda en kosten Dru Yoga les op Texel

YOGAles speciaal voor jonge meiden en jongens

Om te bewegen, te ontspannen, te concentreren en goed in je vel te zitten heb ik speciaal voor jonge meiden en mannen een yogales op woensdagmiddag van 17.00-18.00 uur gegeven. Bij voldoende belangstelling start ik het weer op. Individueel les kan altijd.

Wekelijkse les – ervaring is niet nodig en je hoeft ook niet lenig of dun te zijn. Ik zorg dat iedereen de yogales op een ontspannen manier kan volgen! Ik geef les op de volgende tijden:

Woensdagochtend: 9.15 – 10.30 uur (1 plaats vrij)

woensdagavond: 19.45 – 21.00 uur (1 plaats vrij)

donderdagochtend 9.15 – 10.30 uur (1 plaats vrij)

donderdagavond 19.45 – 21.00 uur

Kosten: 8 euro per les, als je voor 5 weken ‘intekent’. Als je een keer niet kunt, dan haal je de les in dezelfde periode van 5 weken in. Je kunt ook een losse les meedoen (10 euro). Ook leuk als je een weekend of vakantie op Texel bent.

Locatie: Peperstraat 26, Oosterend.

Aanmelden: Vooraf via mail, sms of telefoon: 06 1508 6762.

In 2020 is er een stop van april tot en met augustus.

Retreats

Iedereen is welkom om een yogales of meditatie mee te doen. Onderdeel van je vakantie, van een retraite. Het plan is om workshops van een halve, hele dag of een weekend op Texel te gaan geven, zodat je nog verder verdiept.

Het plan is in ontwikkeling – realisatie volgt.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Zet dan je naam op de nieuwsbrief.

DRU yogaweekend op Texel in 2020:

De weekenden van 2017 en 2018 waren een groot succes. Heerlijke combinatie van yoga en wandelen. In het najaar van 2020 hoop ik weer een weekend te mogen geven vanuit het Prins Hendrik hotel aan de Waddenzee, bij de Schorren. Dit keer staat vrouwenenergie met hormoonyoga centraal. De kosten zijn 225 euro incl. 1x diner in het restaurant, maaltijden met lokale producten en groenten uit eigen tuin, yogalessen en overnachting in een bungalow (6 personen, 2-persoonskamers). Ik ben nog in overleg met het hotel over de kosten. Als je een kamer alleen wilt, dan betaal je extra. Het diner zaterdag is in het restaurant. De andere maaltijden zijn simpel met zoveel mogelijk groenten uit mijn eigen moestuin.

Aanmelden Yoga Weekend

    Centraal staat vrouwenenergie met hormoonyoga. Zonder extra kosten kunt u een nacht langer verblijven.