Agenda en kosten Dru Yoga les

YOGAles speciaal voor jonge meiden en jongens

Om te bewegen, te ontspannen, te concentreren en goed in je vel te zitten heb ik speciaal voor jonge meiden en mannen een yogales op woensdagmiddag van 17.00-18.00 uur gegeven. Bij voldoende belangstelling start ik het weer op. Individueel les kan altijd.

Wekelijkse les – ervaring is niet nodig en je hoeft ook niet lenig of dun te zijn. Ik zorg dat iedereen de yogales op een ontspannen manier kan volgen! Ik geef les op de volgende tijden:

Woensdagochtend: 9.15 – 10.30 uur

woensdagavond: 19.45 – 21.00 uur (1 plaats vrij)

donderdagochtend 9.15 – 10.30 uur

donderdagavond 19.45 – 21.00 uur (1 plaats vrij)

Kosten: 8 euro per les, als je voor 5 weken ‘intekent’. Als je een keer niet kunt, dan haal je de les in dezelfde periode van 5 weken in. Je kunt ook een losse les meedoen (10 euro). Ook leuk als je een weekend of vakantie op Texel bent.

Locatie: Peperstraat 26, Oosterend.

Aanmelden: Vooraf via mail, sms of telefoon: 06 1508 6762.  Ook al staat een groep vol, soms ontstaat er toch zomaar ruimte. Dus heb je belangstelling: laat het me weten.

Retreats

Iedereen is welkom om een yogales of meditatie mee te doen. Onderdeel van je vakantie, van een retraite. Het plan is om workshops van een halve, hele dag of een weekend op Texel te gaan geven, zodat je nog verder verdiept.

Het plan is in ontwikkeling – realisatie volgt.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Zet dan je naam op de nieuwsbrief.

DRU yogaweekend op Texel in 2020:

Het weekend van 2017 en 2018 waren een groot succes. Heerlijke combinatie van yoga en wandelen. Het jaar 2019 en 2020 staat de renovatie van ons huis centraal. In het najaar van 2020 hoop ik weer een weekend te mogen geven vanuit het Prins Hendrik hotel aan de Waddenzee, bij de Schorren. Graag laat ik je DRU-yoga ervaren bij het natuurgebied de Schorren. Als het weer het toestaat veel yoga buiten. De kosten zijn 225 euro incl. maaltijden, yogalessen en overnachting in een bungalow (6 personen, 2-persoonskamers). Als je een kamer alleen wilt, dan betaal je 60 euro extra. Het diner zaterdag is in het restaurant. De andere maaltijden zijn simpel met zoveel mogelijk groenten uit mijn eigen moestuin.

Aanmelden Dru Yoga Weekend

    Yoga buiten als het weer het toelaat. Op het besloten terrein van het hotel en op de Schorren - het natuurgebied ligt op loopafstand. Zonder extra kosten kunt u een nacht langer verblijven.