Agenda Workshop Hormoonyoga

Praktische zaken

Prive: Vanwege corona kan ik nu geen workshops geven. Je bent welkom om naar Texel te komen en dan leer ik je de serie. Je kunt alleen komen of met een andere vrouw. Via zoom kan natuurlijk ook.

Workshop: Het aantal deelnemers is minimaal 6 en maximaal 10, zodat individuele begeleiding mogelijk is.

Geschikt voor elke leeftijd: de jongste vrouw tot nu toe was 16 en de oudste 73 jaar. Yoga ervaring is niet vereist.

De workshop is -uitzonderingen zijn mogelijk – van half 11 in de ochtend tot ongeveer half 4 in de middag. Stap voor stap neem ik je 3x mee in de serie, waardoor je vol vertrouwen en energie naar huis gaat.

De kosten van de andere workshops zijn 59 euro. Zelf organiseer ik de workshops in Amsterdam, Alkmaar, Utrecht, Den Haag en op Texel (de Waal). Op Texel ben je ook welkom voor een prive-sessie of met een groepje vrouwen. Andere locaties ontstaan, omdat ik uitgenodigd wordt, dus dat kun jij ook doen. Let op: Als ik gevraagd wordt, dan bepaalt de organisator de prijs.

 

Aanmelden Hormoonyoga

    Gezien corona kan ik alleen prive of een 2-tal vrouwen les geven. Laten we creatief zijn en neem contact met op. Let op je spambox! Je ontvangt een automatische bevestiging. En daarna neem ik persoonlijk contact met je op. Het kan zijn dat mijn bevestiging in de spam-box terecht komt.