Nieuwsbrief en Privacy

Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief!

* Deze gegevens zijn noodzakelijk voor het ontvangen van de nieuwsbrief.

Na aanmelding krijgt u de laatste nieuwsbrief toegezonden.
Bekijk hier de nieuwsbrieven via RSS-feed.

Belangrijke Privacy informatie

Vanzelfsprekend ga ik zorgvuldig en respectvol om met uw persoonlijke gegevens.

  • Ik gebruik jouw persoonlijke gegevens alleen voor het doel waarmee je ze met me hebt gedeeld. Je voornaam en mailadres voor het toesturen van de nieuwsbrief. De nieuwsbrief is ter informatie en ter inspiratie. Bij elke nieuwsbrief heb je de mogelijkheid om je af te melden.
  • Het contactformulier vraagt voor- en achternaam, zodat ik u persoonlijk kan aanspreken. Deze gegevens zijn alleen voor mij toegankelijk. Als het contactformulier niet leidt tot opgave voor een specifieke workshop, dan neem ik uw voornaam en mailadres op in het adressenbestand voor de nieuwsbrief. In alle gevallen verwijder ik het contactformulier binnen 2 weken na aanmelding.
  • Bij opgave voor de workshop hormoonyoga, yogales of priveles hormoonyoga vraag ik informatie over uw klachten en eventuele behandeling. De gegevens bewaar ik tot een jaar na het volgen van de workshop of les, zodat ik u zo goed mogelijk kan begeleiden. De gegevens zijn digitaal opgeslagen op mijn laptop. Alleen toegankelijk voor mij- beveiligd door een wachtwoord.
  • Ik deel geen informatie met externe partijen.
  • Bij opgave of informatieverzoek neem ik uw voornaam en mailadres op in mijn adressenbestand in WordPress.  Met dit programma is mijn website gebouwd. Dit bewaart ook het adressenbestand. WordPress garandeert dat deze gegevens veilig zijn voor externe partijen. Vanzelfsprekend is de website alleen toegankelijk voor mij en de websitebouwer.